SESONGIN VIIKONLOPPU

Sesongin viikonloput aloitetaan perjantaisin vaihtuvin teemalounain välillä 10:30-14.
Pienempää purtavaa löytyy meidän baarilistaltamme ja niitä tarjoillaan koko päivän, vaikkapa cocktailien kaverina.

Klo 16 alkaen sekä perjantaisin että lauantaisin tarjoilemme Sesongin keittiömestarin maistelumenua joko kolmen tai viiden ruokalajin kokonaisuuksina. Yllätysmenut suunnitellaan joka viikolle ja ne kootaan sesongin parhaista antimista. Menuille on mietittyinä juomasuositukset, jotka ovat saatavilla myös alkoholittomina. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdollisista erityisruokavalioista tai muista huomioitavista asioista.

Tervetuloa herkuttelemaan Sesongin makujen torille!

Perjantai 21.2. klo 10.30-14
Kalalounas

Äyriäispasta
14,00 €

Paistettu lohimedaljonki
sitruunalla maustettua perunaa ja rakuunakastiketta
15,00 €

Hiillostettua kuhaa
rapukastiketta ja tilliperunaa
17,50 €

Illalliset pe ja la klo 16-23 (keittiö 21.30)

Sesongin keittiömestarin maistelumenu

5 ruokalajia
58 €

3 ruokalajia
45 €

Juomasuositukset menulle 41 € / 29 €, alkoholittomana 32 € / 20 €

Maistelumenu saatavilla kasvisversiona sekä etukäteen
tilattuna vegaanisena.