SESONGIN TARINA

Gastro Bar Sesonki on Järvenpäässä sijaitseva viihtyisä, sesongeille omistautunut ravintola, jonka filosofia rakentuu ystävällisen palvelun, erinomaisen ruoan ja tarkoin valittujen viinien ja pienpanimo-oluiden kokonaisuudesta. 

Tarjoamme käsintehtyä, kaunista ja maukasta ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista – kohtuuhinnalla. Sesongin ruokafilosofia on saanut innostuksensa Keski-Euroopan runsailta toreilta. Nimensä mukaisesti kausiajattelua syleilevä ravintola sijaitsee herkkutiskien välittömässä läheisyydessä, joista raaka-aineet haetaan päivittäin tuoreina.

Arkisin nautitaan lounaasta. Iltaisin tarjolla on à la carte-listan lisäksi viiden ruokalajin maistelumenu, jossa on taidonnäytteitä Matti Jämsénin ja keittiömestari Lasse Lindströmin fiiliksen ja kaupan ruokatorilta saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan. 

Sesongin sunnuntait pyhitetään kiireettömälle viikoittain vaihtuvalle brunssille ja pöytiin kannetaan jaettavia alkuruokia seurueen kesken nautittavaksi. Pääruoat tarjoillaan lautasannoksina ja jälkiruoat seisovasta pöydästä.

Tervetuloa lasilliselle tai pitkälle illalliselle herkuttelemaan!

TIIMI

MATTI JÄMSEN

Ravintoloitsija
”Olen suunnattoman innoissani saatuani mahdollisuuden toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, ikioman ravintolan. Pitkän kilpailutaustan ja konsultointitöiden jälkeen on on mahtavaa päästä tekemään rehellistä ruokaa, aidoille ihmisille. Oma ruokafilosofiani on hyvin sesonkiriippuvainen ja se perustuu entistä enemmän ensiluokkaisiin raaka-aineisiin, sekä yksinkertaiseen valmistustapaan. Annosten pitää puhutella asiakkaita ensisijaisesti puhtaalla maulla ja kauniilla ulkonäöllä. Pääsemme tiimini kanssa valikoimaan itse kaikki raaka-aineet suoraan kaupan valikoimasta, kuten kollegat Keski-Euroopassa valitsevat raaka-aineensa suoraan torilta.”

LAURA VÄISÄNEN

Ravintolapäällikkö

”Olen jo hyvin nuorena lähtenyt seuraamaan kummitätini jalanjälkiä ravintola-alalle ja innostuksen kipinä on säilynyt reilun kahden vuosikymmenen ajan. Paras kiitos työstäni esimiehenä onkin nähdä koko henksan tekevän töitä yhteisenä joukkueena, onnistuen samalla luomaan yhä uusia elämyksiä ja kokemuksia asiakkaillemme! Aivan huikeeta päästä Lapin tuntureiden ja Helsingin sykkeen sekä maailman meret nähneenä vihdoin avaamaan omaan kotikaupunkiin, Järvenpäähän, uutta ravintolaa huipputyökavereiden kanssa.”

LASSE LINDSTRÖM

Keittiömestari

”Mä olen kasarin lopussa syntynyt järvenpääläinen jonka työhistoriasta löytyy useita Suomen huippuravintoloita. Keittiössä mut tunnetaan hyvistä vitseistä, älyttömän suurista musikaalisista lahjoista ja korkean tason suorittamisesta, on se ollut sitten tiskaamista tai piisiä. Tärkeetä mun elämässä laadukkaiden raaka-aineiden ja alusta asti tekemisen lisäksi on aina ollut perhe ja eritoten omat lapset.  Mä haluan olla tarjoamassa meidän asiakkaille hienoja kokemuksia ja elämyksiä ruoan ja juoman parissa.”