Sehän tiedetään että jaettu ruoka on aina parempaa, mutta pitääkö tämä paikkansa myös jaetun kokkaamisen kohdalla? Mitä tapahtuu kun laittaa kolme huippukokkia samaan pieneen keittiöön ja antaa jokaiselle vapaat kädet? Tätä testataan taas Sesongissa Kolmen Koplan Illallisella, 31.10. ja 1.11., kun Matti Jämsen saa vieraakseen Eero Vottosen ja Jaakko Sorsan.
Eero Vottonen on kahminut kokkipalkintoja uransa aikana huomattavan määrän, niistä tässä mainittakoon Vuoden kokki (2012), Global Chef Challenge -voittaja (2016), Nordic Chef Challenge -voittaja (2017), ja Kokkien Kokki (2017). Vottonen vaikuttaa nykyään Ravintola Palacen keittiömestarina jonne hän palautti Michelin tähden vuonna 2019.
Hongkongista asti Suomeen saapuva Jaakko Sorsa pyörittää Pohjoismaista ravintolaansa FINDSiä Hongkongissa jo viidettätoista vuotta. Jaakko on niin ikään palkittu huippukokki sekä keittokirjailija joka on uransa aikana kokannut muun muassa Vladimir Putinille, Bill Clintonille ja Tanskan, Ruotsin, Saudi-Arabian sekä Japanin kuninkaallisille.
Upea kulinaristinen elämys on taattu tällä tiimillä! Yhdeksän ruokalajin illallinen juomineen 180€/hlö. Torstai 31.10 ja perjantai 1.11., klo 18.00.
Varauksen voit tehdä TableOnlinen kautta. Varauksesta peritään 50€ varausmaksu per henkilö.
Varausmaksu otetaan huomioon illan kokonaissummassa.