AJANKOHTAISTA

Lumoavat kuohuvat 19.11.

Sesongin juhlakauden avajaiset! 19.11.2019Aika aloittaa Sesongin juhlakausi! Illan tähtinä ovat erilaiset kuohuviinit, joita nautitaan upeiden ruokien kanssa. Kilistellään, nauretaan ja keskustellaan, sekä juhlistetaan loppuvuoden alkamista! Tervetuloa iloitsemaan...

Itsenäisyyspäivä 2019

Nyt on aika kerätä ystävät ja rakkaat kasaan ja tulla juhlimaan kanssamme itsenäisyyspäivää 6.12.Matti tiimeineen on suunnitellut kuuden ruokalajin juhlamenun, joka tarjoillaan upean juomapaketin kera. Illan menu sisältää muikunmätiä, siikaa, rapua, poroa, ankkaa,...

Sesongin loppuvuoden sunnuntait

Sunnuntait ovat erityisiä Sesongissa!Sesongissa on kerran kuussa sunnuntaisin jotain erityistä, tässä ovat loppuvuoden tulevat nautinnot!Päivitämme menut Brunssi-osioon heti, kun lista on valmis joten silmä tarkkana! American Style BBQ 22.9.2019 Hyppää satulaan ja...

Kolmen koplan illallinen Osa 2. 31.10.-1.11.

Kolmen kopla valtaa Sesongin jälleen! Sehän tiedetään että jaettu ruoka on aina parempaa, mutta pitääkö tämä paikkansa myös jaetun kokkaamisen kohdalla? Mitä tapahtuu kun laittaa kolme huippukokkia samaan pieneen keittiöön ja antaa jokaiselle vapaat kädet? Tätä...

Vicarage Lane-illallinen 27.8.

Viinintekijä-illallinen 27.8.2019Sesongin viini-illalliset jatkuvat jälleen! Tällä kertaa meillä on ilo esitellä Vicarage Lane, suomalaisen ja uusiseelantilaisen  viinintekijän upea luomus. Uudessa Seelannissa Vicarage Lane -viinitilaa isännöivät suomalainen Satu...

Sesonki Akatemia

Sesonki Akatemia starttaa maaliskuun aikanaSesonki Akatemia aloittaa toimintansa, koska haluamme tarjota ihmisille mahdollisimman laadukasta esivalmistettua ruokaa. Meiltä on kysytty paljon Sesongin lounasruokia kotiin ostettavaksi. Koska ravintolassa...

Sesongin Äitienpäivälounas

Tule juhlistamaan äitejä kanssamme!Äitienpäivä 12.5. Juhlistamme jälleen kaikkia äitejä ja loihdimme pöytiin upeita juhlaherkkuja! Kokoa mieluisa menusi kolmesta alkuruoasta, kolmesta pääruoasta ja viimeistele ateriasi ihanasta jälkiruokapöydästämme. Kolmessa...

Japani & Sake 21.5.

Harmoninen hetki kirsikankukkien lomassaSesongissa juhlitaan kirsikkapuiden kukkimista eli Hanamia toukokuussa 21.5 klo 19-21:30. Matti Jämsén on suunnitellut neljän ruokalajin upean menun, sushia ja sakea unohtamatta. Menussa mm. Kobe-härkää sekä tuoretta wasabia!...

Roséviini-ilta 2.4.

Lähdetään kohti kevättä! Ihana Roséviini-illallinen 2.4.Sesongin viini-illat jatkuvat! Tällä kertaa nautitaan ihania Roséviinejä kevään kunniaksi, Winestatin Katariina Immosen kanssa. Katariina kertoo ihanien Rosé viinien saloista ja tekotavoista ja Matti tiimeineen...